Nieuws

Rome - Streetart in Tor Marancia

Rome - Streetart in Tor Marancia

In wat vroeger een wat gore buitenwijk van Rome was is er begin 2015 een internationaal collectief van ?street ? artists? aan het werk geweest om de elf woontorens letterlijk ?op te fleuren?. Niet dat de buurt nu plots bruist van het leven, maar voor de mensen is het een stuk aangenamer wonen sinds ze vanop hun balkons en de banken in het park blijkbaar tot rust komen met de muurschilderingen binnen oogbereik.

Uniek Thermaal genot - Ile de la Réunion

Uniek Thermaal genot - Ile de la Réunion

La Réunion dankt zijn bekendheid als vrijetijdseiland waar je heerlijk en stijlvol kan relaxen in en aan de uitzonderlijke thermale baden in het keteldal van Cilaos.Dat is meteen ook de enige locatie in de Indische Oceaan waar je kan baden en genieten in warmwaterbronnen.

Tunesie reisadvies

Het negatieve reisadvies is opgeheven voor de kuststreek van Tunesië, de lijn Bizerte- Tunis ? Nabeul- Hammamet- Sousse ? Monastir ? Mahdia. Dit betekent dat de belangrijkste badplaatsen nu ook officieel door de diensten van het ministerie van buitenlandse zaken niet meer als onveilig worden aanzien

Ferrari Land Opent in April

Ferrari Land Opent in April

PortAventura World krijgt uniek Europees themapark. Op 7 april opent Ferrari Land, een voor Europa uniek themapark binnen PortAventura World Parks & Resort. Snelheidsduivels vinden er de hoogste en snelste rollercoaster in Europa.

Aruba - Winterzon

Aruba - Winterzon

Dat Aruba het walhalla is voor zij die houden van exotische stranden en languit genieten is al langer bekend. Maar het Caraïbische eiland presenteert zich ook als een actieve winterzonbestemming. Tijdens de wintermaanden laat het eiland zich namelijk van zijn mooiste kant zien door een natuur die volop in bloei staat.

Zoek in ons aanbod