Uw reacties zijn belangrijk voor ons.

C.L. uit Hasselt

Ik wil je ontzettend bedanken want wij hebben een schitterende vakantie gehad in Zuid-Afrika! Alles wat tot in de puntjes verzorgd!

Er is nooit iets misgelopen! Wij hebben genoten! Een ervaring voor het leven! Super! Een dikke merci voor de top-organisatie.

De herinnering, de ervaring en de massa’s indrukken zullen altijd bij ons blijven!

Een hele dikke dankjewel van de hele familie.

Christine

 

G.P uit Genk
Hartelijk dank voor de perfectie organisatie van onze tweedaagse Amsterdam. De groep was uiterst tevreden, zowel van het hotel als de door u uitgekozen restaurants. ook bij de musea was alles in orde.
Gerda.
J.G uit Hasselt
Wij willen je nog eens extra danken voor de organisatie van onze schitterende reis naar St-Petersburg. Het was op alle vlakken een topper! Wij zullen er nog dikwijls met heimwee aan terug denken.
Ook een speciale dank voor het reserveren van een zitje aan de exit. Wel eventjes melden dat dat de beenruimte bij Germanwings heel wat meer is dan bij de andere maatschappijen.
Voor Jo wel fijn om weten.
Jo en Bernadette

 

J.A. uit Gooik

Nu de fantastische indrukken van de reis wat bezonken zijn willen we je laten weten dat wij het een geweldige reis vonden. We hebben niet alleen mooie dingen gezien maar ook lekker gegeten. Over de hotels in kunnen we ook alleen maar positieve dingen zeggen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen in de Baltische Staten.
Groetjes
Sylvia en Jozef

 

J.E. uit Bree -

Nogmaals bedankt voor het fijne gezelschap tijdens de prachtige reis naar de Baltische Staten.
Groetjes,
Jan en Hilde

 

L. V. uit Bree

Ik wil jullie toch ook nog even extra bedanken voor het sympathieke gezelschap. Het was een drukke, maar mooie reis met jammer genoeg wat weinig tijd om zelf in te vullen. Wat mij betreft had de reis 3 dagen langer mogen duren met in iedere hoofdstad wat extra tijd om zelf op onderzoek uit te gaan.
Liliane

Zoek in ons aanbod