Uw reacties zijn belangrijk voor ons.

05/10/2020 : D.A. uit Hasselt

Hartelijk dank voor de prachtige WDR reis naar de Douro. Fijn gezelschap. We hebben genoten. Tot gauw.

 

05/10/2020 : B.C. uit Hasselt

Wij danken u voor de uitstekende reis ... ook aan heel de groep een dikke dank u voor het aangename gezelschap.

 

15/11/2019 : L.B. uit Zonhoven

't Leuke aan dit soort reizen is dat je er achteraf ook nog veel deugd aan beleeft. Straatsburg was imposant, zowel de stad met haar grandeur als de immense kathedraal.

Met jou een museum bezoeken is kostbare tijdwinst...je hoeft je niet te verliezen in 't zoeken naar allerlei.

Tijd om maximaal te genieten, zoals in Untenlinden: de ruimte op zich heeft  me geïmponeerd.

Ook de bibliotheek in Sélestat was schitterend, zowel van inhoud als van concept en wat een genot om daar als geprivilegieerde groep ontvangen te worden.

De wijndegustatie bij Cattin was er een met klasse en dus ook van genoten.

Aan u en al de mede-denkers: dikke merci!

 

05/11/2019 : B.V. uit Houthalen

Ik wilde je via deze weg laten weten dat we een heel goede reis gehad hebben naar Italië. Het weer was dit jaar wel minder, maar ik heb de indruk dat we tussen de buienlinies getrokken zijn. Dat was een meevaller. Enkel Venetië is in het ‘water’ gevallen. Dit hebben we na telefonisch contact omgezet in een stadsbezoek aan Milaan. Dit impliceerde een vervroegde thuiskomst. Het was in elk geval een goede oplossing.

Verder was alles organisatorisch zeker in orde. Dus zeker mijn dank daarvoor!

Ook de buschauffeur was heel bekwaam en er was een heel goede verstandhouding. Ik heb bij thuiskomst gebeld naar de maatschappij om mijn complimenten over te brengen.

Dank voor de organisatie.

 

10/06/2019 : G.K. uit Zonhoven

Een extreem contrast tussen de schoonheid van Nancy en de gruwel van Verdun; maar een kans die we niet hadden mogen laten liggen.

Trouwens: een schitterende reis, was dat.

Livin, onze dank voor deze mooie driedaagse en voor al de andere reizen die we samen maakten!

Hartelijke groet,

 

05/11/2018 : G.R. uit Zonhoven

We hebben dan toch maar weer drie goede culltuurdagen beleefd in Lorraine

Centre Pompidou ( Peindre la nuit) en Place Stanislas met Musée de l'Ecole de Nancy en brasserie Exelsior waren de uitschieters.

Bedankt!

 

15/03/2018 : C.L. uit Hasselt

Ik wil je ontzettend bedanken want wij hebben een schitterende vakantie gehad in Zuid-Afrika! Alles wat tot in de puntjes verzorgd!

Er is nooit iets misgelopen! Wij hebben genoten! Een ervaring voor het leven! Super! Een dikke merci voor de top-organisatie.

De herinnering, de ervaring en de massa’s indrukken zullen altijd bij ons blijven!

Een hele dikke dankjewel van de hele familie.

Christine

 

G.P uit Genk
Hartelijk dank voor de perfectie organisatie van onze tweedaagse Amsterdam. De groep was uiterst tevreden, zowel van het hotel als de door u uitgekozen restaurants. ook bij de musea was alles in orde.
Gerda.
J.G uit Hasselt
Wij willen je nog eens extra danken voor de organisatie van onze schitterende reis naar St-Petersburg. Het was op alle vlakken een topper! Wij zullen er nog dikwijls met heimwee aan terug denken.
Ook een speciale dank voor het reserveren van een zitje aan de exit. Wel eventjes melden dat dat de beenruimte bij Germanwings heel wat meer is dan bij de andere maatschappijen.
Voor Jo wel fijn om weten.
 

J.A. uit Gooik

Nu de fantastische indrukken van de reis wat bezonken zijn willen we je laten weten dat wij het een geweldige reis vonden. We hebben niet alleen mooie dingen gezien maar ook lekker gegeten. Over de hotels in kunnen we ook alleen maar positieve dingen zeggen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen in de Baltische Staten.
Groetjes
Sylvia en Jozef

 

J.E. uit Bree

Nogmaals bedankt voor het fijne gezelschap tijdens de prachtige reis naar de Baltische Staten.
Groetjes, 

 

L.V. uit Bree

Ik wil jullie toch ook nog even extra bedanken voor het sympathieke gezelschap. Het was een drukke, maar mooie reis met jammer genoeg wat weinig tijd om zelf in te vullen. Wat mij betreft had de reis 3 dagen langer mogen duren met in iedere hoofdstad wat extra tijd om zelf op onderzoek uit te gaan.
Liliane

Zoek in ons aanbod