Wat is een groepsreis?

 

Trekt uw groep erop uit met de trein, de bus of het vliegtuig? Gaat het om een culturele, educatieve of avontuurlijke rondreis? WDR Travel biedt altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding aan. We hebben immers zowel de ervaring als de goede contacten. Zo werken we rechtstreeks samen met de luchtvaartmaatschappijen en lokale bestemmingsspecialisten. 
Stuk voor stuk troeven die ons toelaten u de meest concurrentiële en op maat gemaakte offerte aan te bieden! 

Voor elke doelgroep wat wils: 
Studenten, leerkrachten en begeleiders 
Een educatieve schoolreis, uitwisselingsproject of taalvakantie? WDR Travel helpt jullie graag met de organisatie van jullie groepsreis. 

Verenigingen
Cultureel, sport & professioneel, wij organiseren met plezier jullie reis! Hotels met het "Aanbevolen" logo zijn zeer geschikt voor groepsvakanties, beschikken over de nodige faciliteiten, en zijn bovendien interessant van prijs. 

Bestaat uw vrienden- of kennissengroepje uit (meer dan) 12 personen? 

Dan zitten we graag even met jullie samen om een gepersonaliseerde groepsreis uit te werken! 

Easy going
Iets te vieren? Of simpelweg zin om met een groepje vrienden een weekje clubvakantie door te brengen? Wij stellen jullie graag een toffe bestemming voor.

De fitte 50+ generatie
Tal van mogelijkheden! Op art-deco ontdekking in Riga of een kleine week family shopping in New York: GO for it! 

Eigen initiatief, eigen concept 
Zijn jullie een groep ‘gelijkgestemde' zielen die in functie van een specifieke beleving reizen ? Laat het ons dan zeker weten. We doen ons uiterste best om jullie niet-alledaagse reis van een persoonlijke ‘touch' te voorzien!

Zoek in ons aanbod