Autovakanties - Reserveren Hotels, of appartementen

 

Wij bieden u een uitgebreid gamma van bestemmingen aan. Van het noorden tot het zuiden, van oost naar west, hotels, vakantiedorpen, appartementen of campings. Tevens heeft u de keuze om te reserveren in logies, ontbijt, half- of vol pension en all inclusive.

 

Wij helpen je graag verder met het reserveren van je hotels en het uitstippelen van je vakantieplannen!

- meer dan 800.000 hotels wereldwijd

- mogelijk om opties te boeken

- uiterst scherpe prijzen

- met reisbureau garantie

 

Ons aanbod :

Charme Hotels : Sfeervolle hotels, kleine hotels in een authentiek kader en met een persoonlijk onthaal. De hotels beschikken over een bevoorrechte ligging, in het groen, uitermate rustig en met een schitterend uitzicht en bovendien een fijne keuken.


Prestige Hotels : Een klasse apart binnen het hotelaanbod. Uitmuntend verblijfscomfort, service op topniveau, mooie omgeving, uitgebreide sport- en recreatiefaciliteiten en een voortreffelijke keuken.


Trendy Hotels : Hedendaags, art deco, seventies. Kleinschalig of groot. Al onze Trendy Hotels ademen een coole, relaxte sfeer uit. De inrichting is stijlvol met strakke, moderne materialen, hippe kleuren, designmeubelen en originele decoraties.


Relax Hotels : Ideaal voor koppels of singles die een rustige vakantie willen. Vaak worden kinderen niet toegelaten.


Etappe Hotels : Als u op de heen- of terugreis ergens wil overnachten bieden wij u de kans om samen met uw verblijf ook een hotel onderweg te reserveren. Wij selecteerden hotels met een prima standaardkwaliteit en die strategisch gelegen zijn. Wij raden u aan deze hotels tijdig te reserveren, zo bent u zeker dat u op de meest ideale plaats kan overnachten.


Vakantiedorpen : Een uitgebreid aanbod biedt voor elk wat wils. Sportstages kunnen gereserveerd worden voor o.a. tennis golf, zeilen, surfen en wintersporten. Uiteraard zijn de kinderclubs (van 3 t/m 12 j) en jongerenclub (van 13 t/m 18 j) in de meeste dorpen aanwezig en deze kunnen samen met uw verblijf geboekt worden. 

 

Club Hotels : Een geanimeerde, sportieve vakantie voor jongeren, singles, koppels en families. Sporten, actief deelnemen aan de animatie of lekker luieren: alles kan, niets moet.


Young & Fun Hotels : Ambiance troef! Zin om een weekje te feesten of lekker te sporten? Wij hebben speciaal voor jongeren de coolste, hipste en leukste plekjes uitgekozen. Veel plezier!


Aquamania : Dolle waterpret verzekerd onder een stralende zon. Leef u uit in een waterparadijs met fraaie zwembaden en minimum 6 glijbanen. U zal u geen moment vervelen. Een aanrader voor families.

 

 

Bel ons op 0475/23.07.50 of stuur een mailtje via info@wdr-travel.be 

 

Vraag om inlichtingen

 

Zoek in ons aanbod