Cruises.

Cruise

 

Wij boeken voor u de mooiste en meest luxe en volledig verzorgde cruisevakanties naar alle uithoeken van de wereld. In ons aanbod vindt u zee– en expeditiecruises naar de mooiste bestemmingen met de door ons geselecteerde luxe rederijen en kleinere schepen. De reis is altijd in combinatie met een comfortabele vlucht, hotelovernachtingen  voor en/of na de cruise en aansluitende privétransfers.

Elke dag een nieuw uitzicht en een nieuwe bestemming om te ontdekken zonder dat u telkens uw koffer in- en uit hoeft te pakken. Dat is voor velen de grootste aantrekkingskracht van een cruise. Echter, een cruise met een kleiner luxe schip heeft daarnaast als groot voordeel dat zij kunnen aanleggen in de kleinere havens waar zij tevens lang blijven liggen zodat u ruim de tijd heeft om de bestemmingen te ontdekken, zelfs soms meerdere dagen. Aan boord kunt u gebruik maken van alle faciliteiten welke inclusief zijn; geniet van een heerlijk aperitief op uw balkon of in uw suite of wat dacht u van een culinair diner buiten op het dek.

 

Er is een reusachtig groot aanbod aan verschillende cruises en bestemmingen : het Caraibisch gebied, Noord Europa of de Middellandse Zee, maar ook de reizen naar de Arctische gebieden.

 

Ook riviercruises hebben zo hun charme, waarbij de reizen op de Europese rivieren voor de hand liggen, maar wat dacht u bijvoorbeeld van een riviercruise in China op de Yangze River ?


Kortom :
- Laat u verwennen aan boord van een drijvend luxe-resort
- Ontdek elke dag een nieuwe bestemming
- Neem deel aan één van de vele activiteiten aan boord
- Geniet van gastronomische lekkernijen

 

 

Een selectie van populaire cruiserederijen :

 

AmaWaterways       

AmaWaterways is een prijswinnende rijderij die schitterende reizen aanbiedt op speciaal ontworpen rivierschepen **** deluxe in Europa, Azie en Afrika. De schepen zijn innovatief vormgegeven, ruim opgezet en zeer modern ingericht. De service en keuken aan boord zijn uitmuntend. Dde schepen zijn kleinschalig en bieden een unieke ervaring.

 

Azamara Club Cruises    

Azamara Club Cruises "All Inclusive" formule - Azamara Club Cruises "Fooien inbegrepen" - butler service in elke hut - uitzonderlijke vaarroutes - excursie expert aan boord - persoonlijke service - kleinere schepen - 68 % hutten met balkon - Unieke excursies - uitstekende keuken - informele sfeer - spercialiteiten restarants  

 

Celibrity Cruises    

Erg verfijnde Europese keuken - enorme diversiteit in hutaanbod - het beste schip in de Galapagos - een prachtige en zeer jonge vloot - specialiteitenrestaurants aan boord samengesteld door Chef-kok Michel Roux - Europese inrichting van de schepen - meer dan 70 reisroutes - uitgebredie Spa faciliteiten - prestigieuze Elemis Aqua Spa aan boord - speciale faciliteiten in de Concierge Class.

 

Costa Cruise    

Grote schepen van de Italiaanse rederij - Uitstekende service - uitgebreid entertainement aanbod - zeer geschikt voor families met kinderen -  professionele kinderclubs aan boord - maaltijden zijn geinspireerd op de Italiaanse keuken - geen kledingvoorschriften - diner in 2 zittingen en verschillende specialiteiten restaurants-

 

Crystal Cruises  

"All inclusive" aan boord - ook fooien inbegrepen - uitgebreide keuze in hutten met meestal privé-balkon - specialiteiten restaurant - een schitterende wereld cruise - onberispelijke service en absolute topgastronomie - ca 1.000 passagiers per schip - een verfijnde Europese en luxueuze sfeer - Europese bediening in de restaurants. 

 

MSC Cruises    

Practige 4* schepen van de Italiaanse rederij - sfeer aan boord is zeer vlot en informeel - vriendelijk en professioneel onthaal - uitermate geschikt voor families met kinderen - verschillende restaurants en buffetten, binnen of buiten op het dek - vakantie betekent ook plezier - internationaal animatieteam  organiseerd vele activiteiten - casino en wervelende shows in het theater - Mini Club voor de kleinsten - de Junior Club voor kinderen tussen 9 en 13 jaar - de Club Teenagers voor de adolescenten.

 

Norwegian Cruise Lines    

"Freestyle Dinning" is het handelsmerk - Open seating - enorme keuze in diverse restaurants - schitterlende "Courtyard Villas" beschikbaar - zeer ruime familiesuites & appartementen beschikbaar - interessante formules voor families - veel activiteiten op het dek.

 

Seabourn Cruises   

"Ultra All-Inclusive" formule aan boord - allemaal grote suite hutten - onberispelijke service - open seating in het restaurant - absolute topgastronomie aan boord - mooie vaarroutes over gans de wereld - slechts 200 passagiers aan boord - 24/24 champagne en/of caviaar. 

 

SeaDream Yacht Club Cruises  

"Ultra All Inclusive" formule aan boord - kleine wendbare jachten - slechts 55 mooie staterooms - casual informele sfeer aan boord - watersport inbegrepen ook jetski - onberispelijke service - open seating in de restaurants en absolute topgastronomie - vaarroutes in Europa en de Caraïben.

 

Silversea Cruises    

"Ultra All Inclusive" formule aan boord - Kleinere schepen van 100 tot 540 personen - butlerservice in alle categorieën - 80 % van de hutten hebben privé-terras - mooie en ruime suites - onberispelijke service - open seating in de restaurants met topgastronomie - mooie vaarroutes - minibar gevuld met uw persoonlijke voorkeur.

  

 

Zoek in ons aanbod