Vliegvakanties - pakketreizen

Jullie zoeken absolute rust en ruimte te midden van een prachtige natuur, misschien is een hotel dat veel sportieve activiteiten  biedt een absolute ‘must’.  Weer anderen laten wat hun oog vallen op hotels in de nabijheid van 18-holes golfbanen voor perfecte golfvakanties. Wij doen de reservaties voor tee-times

 

Voor gezinnen die samen op vakantie gaan zoeken wij naar een accommodatie met vele faciliteiten voor de kinderen en een goed georganiseerde Kids Club voor een geslaagde groepsvakantie. 

 

Zijn verrassende culinaire  ervaringen een belangrijk onderdeel van uw vakantie? Kies dan voor onze uitgebreide selectie hotels met gourmet- en fine dining restaurants.

 

Tijdens een vakantie is een hotel of resort meer dan alleen een bed voor de nacht. Het karakter van de accommodatie bepaalt mede het welslagen van uw reis. Daarom bieden wij voor elk wat wils.

 

Met reisbureau garantie

 

Active hotels

Hotels en Resorts met de allerbeste sportfaciliteiten, zowel op het land als in het water. Voor actie en wat avontuur tijdens uw vakantie. Niets leuker dan een vakantie met een gezonde dosis dynamiek.

Adults-Couples Only hotels

Hotels en resorts die slechts gasten vanaf een bepaalde leeftijd toelaten om zo de rust te creeren voor wie op zoek is naar een vakantie vol "quality time" met elkaar. 

All Inclusive hotels

In deze door ons zorgvuldig op kwaliteit en service geselecteerde resorts is (bijna) alles inclusief en in de reissom inbegrepen. Zo heeft u van tevoren meer zekerheid over de uitgaven tijdens uw vakantie. 

Boutique hotels

Kleinschalige accomodaties met een sfeervolle, charmante en persoonlijke service. Hier voelt u zich pas echt een gewaardeerde gast. 

City Hotels

Hotels die zich qua locatie uitstekend lenen om een stad te verkennen. Dichtbij de bezienswaardigheden, winkels, restaurants en het uitgaansleven. 

Culinaire hotels

Hotels die bekend staan om hun toprestaurants, veelal door de vermaarde Michelin-gids gewaardeerd met één of  zelfs twee sterren 

Design hotels

Hotels met een verfrissende aanpak, met een uniek concept en een zeer eigen trendy 'look'. Hotels die zich echt onderscheiden, op alle fronten. 

Family hotels

Deze resorts bieden uitstekende voorzieningen voor kinderen, van veiligheid tot het speels bezighouden van peuters, kleuters en oudere kinderen. 

Golf hotels

Hotels en resorts met optimale golffaciliteiten, zowel voor beginnende golfers als voor veeleisende spelers. De golf- baan behoort tot het hotel of ligt direct in de buurt. Uiteraard zorgen wij voor de reservaties van de afslag- tijden. 

Honeymoon hotels

Met zorg geselecteerde, fraaie en gerieflijke hotels met een romantische uitstraling of luxe privé-eilandjes, ideale locaties voor uw huwelijksreis. 

Wellness hotels

Wellness hotels zijn gericht op relaxen, rust en bezinning, ondersteund met traditionele of ultramoderne Spa's, therapieën en behandelingen. Voor de ultieme wensvakantie.

 

Bel ons op 0475/23.07.50 of stuur een mailtje via info@wdr-travel.be

 

Vraag om inlichtingen

Zoek in ons aanbod