Terug naar het overzicht

Nieuws

Ferrari Land Opent in April

Ferrari Land Opent in April

 

 

Op 7 april opent Ferrari Land, een voor Europa uniek themapark binnen PortAventura World Parks & Resort. Snelheidsduivels vinden er de hoogste en snelste rollercoaster in Europa.

PortAventura World Parks&Resorts opent op 7 april zijn nieuwste themapark, Ferrari Land. De attractie biedt zo’n 70.000 m2 adembenemend en razendsnel avontuur. Het is bovendien het enigste Ferrari Land in Europa. Bezoekers ontdekken er de technologie achter het iconisch Italiaans merk evenals de geschiedenis van Scuderia Ferrari, het oudste formule 1-team ter wereld. Zij kunnen er ook genieten van legendarische snelheidswedstrijden geïnspireerd door Ferrari. Hoogtepunt is zonder meer de ‘Vertical Accelerator’ die met zijn 112m. zelfs hoger is dan PortAventura’s eigen Shambhala. Met een snelheid van 0 naar 180 km/u in vijf seconden is het bovendien ook de snelste rollercoaster in Europa.

Ferrari Land is een unicum in Europa en richt zich zowel naar de Ferrari-fans als naar gezinnen die uit zijn op een onvergetelijk en beklijvend avontuur als eerbetoon aan het legendarische automerk van Enzo Ferrari. Ferrari Land is naast Port Aventura Park en PortAventura Caribe Aquatic Park het derde themapark binnen PortAventura World Parks & Resort.

Zoek in ons aanbod