INDIA

AZIE // Individuele reis // 9 dagen

Gouden Driehoek : Dehli-Jaipur-Agra

Per persoon

Boeken
dag 1 : Brussel - Delhi
Vertrek vanuit Zaventem met de Swiss of Lufthansa vlucht naar Delhi. Bij aankomst onthaal en transfer naar hotel Indus Biznotel
dag 2 : Delhi - Mandawa (o-a)
Na het ontbijt rit naar Mandawa, gelegen in de Shekavati streek. Bij aankomst installatie in hotel Mandawa Castle (charme). Bezoek aan de beschilderde haveli’s (= rijke koopmanshuizen).
dag 3 : Mandawa - Samode - Roopangarh (o-m-a)
In de voormiddag rit naar Roopangarh met onderweg middagmaal in het prachtige Heritage hotel Samode Palace. Mogelijkheid om een wandeling te maken in het dorpje. Aankomst in de namiddag te Roopangarh en installatie in Roopangarh Fort (charme).
dag 4 : Roopangarh - Jaipur (o-a)
Vertrek naar Jaipur, hoofdstad van Rajasthan en geprangd binnen de stadsmuren die doen denken aan de ridders van weleer. Aankomst rond de middag en installatie in hotel Radison Blu. Rest van de dag is vrij.
dag 5 : Jaipur (o-a)
Bezoek aan het indrukwekkende Amber Fort, trots gelegen op een steile rots even buiten Jaipur. In de paleizen van het Fort krijgt u een idee van het weelderige leven van de Moghol keizers. In de namiddag bezoek aan Jaipur, de roze stad met het City Palace, deels bewoond door de Maharadja en deels ingericht als museum. Verder fotostop aan het Paleis der Winden (Hawa Mahal) met zijn fantasierijke architectuur en bezoek aan het astrologisch observatorium Jantar Mantar.
dag 6 : Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra (o-a)
Vertrek naar Agra. Onderweg bezoek aan Fatehpur Sikri, gewezen hoofdstad die direct na de bouw ervan werd verlaten. Het rode bouwwerk is een prachtige combinatie van verschillende religieuze kunststromingen. Aankomst in Agra en installatie in hotel Radison Blu.
dag 7 : Agra (o-a)
In de voormiddag bezoek aan de Taj Mahal*, het symbool van India dat door Shah Jahan werd gebouwd als aandenken aan zijn geliefde vrouw: het meest onsterfelijk gebaar van liefde in de geschiedenis. Tevens bezoek aan het Rode Fort, uitdrukking van de Moghol macht en synthese tussen de verfijnde Perzische kunst en de Indische architectuur. Vrije namiddag.
dag 8 : Agra - Delhi (o-a)
Na het ontbijt rit naar Delhi. Bij aankomst bezoek aan de hoogtepunten van Old en New Delhi met rit langs India Gate en de regeringsgebouwen, het grafmonument Humayun,... Na het avondmaal in een hotel transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.
dag 9 : Delhi - Brussel
Terugvlucht naar Zaventem.
Imagine
Dit is een voorstel van programma.
Op aanvraag kunnen wij dit voor u uitwerken op datum van uw keuze.

 

  • Internationaal paspoort nog minimum 6 maanden geldig na retour + visum

Zoek in ons aanbod