CHINA

AZIE // Individuele reis // 11 dagen

Beijing-Xian-Shanghai

Per persoon

Boeken
dag 1 : Brussel - Peking
Lijnvlucht naar de Chinese hoofdstad Peking.
dag 2 : Peking
aankomst in peking. Onthaal en transfer naar het hotel Sofu****.  (check-in hotel vanaf 14u) Vrije dag.
dag 3 : Peking (o-m)
Vandaag ontdekking van Peking in internationaal gezelschap. Bezoek aan de Verboden Stad, het centrum van de Chinese beschaving die meer dan 500 jaar lang de residentie was, en de imposante Tempel van de Hemel. Tijdens de namiddag bezoek aan het Zomerpaleis, omringd door een aantal parken met vijvers en meren, gevolgd door een theeceremonie.
dag 4 : Peking (o-m)
Dagexcursie in internationaal gezelschap naar de Chinese muur (ruim 6000 km lang) bij het stukje bij Mutianyu. Vanop de muur heeft u een adembenemend uitzicht. U bezoekt ook de Minggraven en de Weg van de Heilige Geest. Terug naar het hotel met onderweg stop bij een zijdefabriek.
dag 5 : Peking - Xian (o)
Vrije dag tot aan de transfer naar het treinstation voor de nachttrein naar Xian. Overnachting aan boord van de trein in 1ste klasse (zachte slaapplaatsen).
dag 6 : Xian (m)
’s Morgens aankomst te Xian, hoofdstad onder de vele dynastieën, gelegen in het bekken van de Gele Stroom en beschouwd als de wieg van de Chinese beschaving. Onmiddellijk excursie naar één van de hoogtepunten van de Chinese cultuur: het grafmonument van keizer Qin Shi Huang Di, waaruit 6000 levensgrote terracotta krijgers werden opgegraven. Lunch in een lokaal restaurant en in de namiddag intrek in het hotel Atour Light ****(Xiaozhainan Branch).
dag 7 : Xian - Shanghai (o)
Vrije dag tot aan de transfer naar het treinstation voor de nachttrein naar Shanghai. Overnachting aan boord van de trein in 1ste klasse (zachte slaapplaatsen).
dag 8 : Shanghai (o-a)
aankomst en transfer naar het hotel Narada boutique Shanghai Hongkou****. Vrije voormiddag. ’s Middags vertrek in internationaal gezelschap naar het waterstadje van Zhujiajiao. In de namiddag vertrek (in internationaal gezelschap / pick up 12.00) naar het waterstadje van Zhujiajiao. Terugkeer naar Shanghai, bezoek aan het Shanghai Silk Museum gevolgd door een cruise bij het vallen van de nacht en buffet diner aan boord.
dag 9 : Shanghai (o-m)
verkenning van de gigantische metropool in internationaal gezelschap: bezoek aan de oude stad met zijn kleurrijke winkeltjes en de tuin van mandarijn Yu. Vervolgens maakt u een wandeling op de Bund. Verder naar o.a. People Square, Shanghai Museum,... en ontdekking van de Franse concessie.
dag 10 : Shanghai (o)
Vrije dag in Shanghai. ’s Avonds transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Brussel.
dag 11 : Shanghai - Brussel
Rechtstreekse vlucht.
Dit is een voorstel van programma.
Op aanvraag kunnen wij dit voor u uitwerken op datum van uw keuze.

 

  • Internationaal paspoort nog minimum 6 maanden geldig na retour + visum

Zoek in ons aanbod