RUSLAND

Groepsreis // 8 dagen

Moskow - St-Petersburg - 27/07

Afreisdatum: 27/07/2018

€ 2.160

Per persoon

Boekingsaanvraag
#
dag 1 : Brussel - Moskou
Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Moskou. Kort stadsbezoek op weg naar het hotel. Transfer naar hotel Hilton Leningradskaya*****. Diner en overnachting in het hotel.
dag 2 : Moskou
Bezoek aan de Tretjakov-galerij, een must voor liefhebbers van iconen en Russische schilderkunst vanaf de 11de eeuw. Bezoek aan enkele van de prachtig gedecoreerde metrohaltes die de stad rijk is. ’s Namiddags: Panoramisch stadsbezoek met aandacht voor het Rode Plein en enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de Russische hoofdstad. Bezoek aan het interieur van de Verlosserskathedraal en aan het kerkhof van het 16de -eeuws Novodievitchi-klooster. Diner. Overnachting in het hotel.
dag 3 : Moskou
Bezoek aan het Kosmonautenmuseum. Dit museum is gevestigd in een gigantische stalen obelisk en geeft de geschiedenis van de Russische ruimtevaart weer. Je komt er onder andere meer te weten over het leven van de kosmonauten in al haar facetten. Wandeling door het VDNKh park, een gigantisch park waar Sovjetpaviljoenen en socialistische kunstwerken tentoongesteld staan. Vandaag de dag is het  een indrukwekkend recreatie- en winkelpark. Bezoek aan het Kremlin. Binnen de versterkte stadsburcht liggen enkele paleizen, kathedralen en de beroemde Tsarinaklok. (interieurbezoek aan één van de kathedralen). Diner in een restaurant op wandelafstand van het hotel. Overnachting.
dag 4 : Moskou - St.-Petersburg
Wandeling doorheen de Arbatwijk. Lunch in de stad. Transfer naar het station voor het vertrek per sapsan sneltrein naar Sint-Petersburg om 13.30 uur. Aankomst te Sint-Petersburg om 18.00 uur. Transfer naar hotel Ambassador (of gelijkwaardig). Diner en overnachting in het hotel.
dag 5 : St.-Petersburg
Bezoek aan de Hermitage, één van de meest prestigieuze musea ter wereld. Zowel het prachtig gedecoreerde Winterpaleis als de collecties Europese schilderkunst zijn van onschatbare waarde. ’s Namiddags: panoramisch stadsbezoek met aandacht voor enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden zoals: Nevsky Prospect, het paleizenplein, de Admiraliteit,… Bezoek aan de Izaakskathedraal, ongetwijfeld één van de mooiste kerken van de stad. Diner en overnachting in het hotel.
dag 6 : St.-Petersburg
Bezoek aan de Petrus en Paulusvesting, gelegen op het hazeneiland in het centrum van de stad. Hier liggen de Romanovs begraven en krijgt u een goed beeld over de geschiedenis van de tsaren. Vertrek naar Tsarskoje Selo (tsarenstad), gelegen op 27 km ten zuidwesten van de stad. Lunch. Bezoek aan het Catharinapaleis, de zomerresidentie van Catharina de Grote. Het paleis werd na de verwoestingen van WO II volledig heropgebouwd. Diner in de stad. Overnachting in het hotel.
dag 7 : St.-Petersburg
Excursie naar Peterhof, ook Petrodvoretz of het Russische Versailles genoemd. Wandeling door de Franse tuinen met honderden fonteinen en een vergulde cascade. Lunch. Terugkeer naar de stad. Bezoek aan het aristocratisch Joesoepovpaleis, één van de best bewaarde luxueuze familieresidenties in het centrum van de stad, waar Raspoetin in 1916 vermoord werd. Bezoek aan de Russisch Orthodox Sint Nikolaas der Zeelieden kerk. Begeleide wandeling op de majestueuze flaneerboulevard Nevski Prospect. Folklore-avond met diner in het Nikolayevski-paleis. Overnachting.
dag 8 : St.-Petersburg-Brussel
Ontbijt. Transfer naar de luchthaven voor de rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Brussel.

27/07 : Prijs : 2.160,- € per persoon

 

Eenpersoonskamer toeslag : 480,- €

 

Minimum aantal personen : 10

Inbegrepen

- Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvluchten in economy-klasse.
- 3 nachten hotel Hilton Leningradskaya***** te Moskou 
- 4 nachten hotel Ambassador**** te Sint-Petersburg 
- Sapsan sneltrein in 2de klasse Moskou-Sint-Petersburg.
- Programma in volpension (vanaf het diner van dag 1 t.e.m. het ontbijt van dag 8).
- Dranken aan tafel: water, koffie of thee.
- Franstalige lokale gidsen in beide steden.
- Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers zoals beschreven in het programma.
- Nederlandstalige reisbegeleider 
- Luchthaventaksen en fuel.
- Visuminvitatiebrief.
Niet inbegrepen
- Overige dranken en persoonlijke uitgaven.
- Gebruikelijke fooien (+/- 40 euro p.p.).
- Visumkosten: 110 euro per persoon.
- Facultatieve annulatieverzekering.
- Verplichte bijstandsverzekering
  • Internationaal paspoort nog minimum 6 maanden geldig na retour + visum

Vervolledig deze inschrijving en stuur door voor boeking.


Boekingsaanvraag
Naam + Voornaam is een verplicht veld
Straat + nummer is een verplicht veld
Postcode + Gemeente is een verplicht veld
Tel of GSM is een verplicht veld
Email is een verplicht veld
Reizen is een verplicht veld
Kamertype is een verplicht veld
Aantal personen is een verplicht veld
Persoon 1: Naam+Voornaam is een verplicht veld
IK of Paspoortnummer is een verplicht veld
Vervaldatum IK of Paspoort is een verplicht veld
Reisverzekering is een verplicht veld
Annulatieverzekering is een verplicht veld

(* Verplichte velden)

Zoek in ons aanbod