Terug naar het overzicht

Nieuws

La Réunion dankt zijn bekendheid als vrijetijdseiland waar je heerlijk en stijlvol kan relaxen in en aan de uitzonderlijke thermale baden in het keteldal van Cilaos. Dat is meteen ook de enige locatie in de Indische Oceaan waar je kunt baden en genieten in warmwaterbronnen.

Op La Réunion kunnen je je pas echt ontspannen. Enerzijds is er het haast onmetelijke, warme gastheerschap waarmee je wordt omringd. Anderzijds zijn er uitzonderlijke locatie voor echt ‘zen’-belevingen. Naast bijvoorbeeld een yoga-sessie op een exotisch strand kunnen je genieten van een exclusieve spa-beleving, in de bergen rondom het keteldal van Cilaos.
Cilaos wordt omgeven door de uitgedoofde vulkaan Piton des Neiges en de berg Grand Bénare. Hier tref je uitzonderlijk heilzaam water tussen 31 en 38°C aan dat de thermale baden op het eiland bevoorraadt. De warmwaterbronnen van Cilaos werden pas in 1819 ontdekt en leiden in de negentiende eeuw tot de ontwikkeling van een bekend kuuroord. Cilaos kan immers pronken met de enige thermale bronnen in de Indische Oceaan.
Hier kunnen je dan ook exclusief kuren en wegdromen bij een heerlijke cocktail aan de rand van het zwembad. Of misschien nadien genieten van een uitzonderlijke hier geproduceerde wijn die in 2004 de naam kreeg  van ‘premier cru de l’Océan Indien’.

Zoek in ons aanbod